HARI PERTAMA PERSEKOLAHAN? BELAJAR & MENGAJAR DARI RUMAH..?

HARI PERTAMA PERSEKOLAHAN?
BELAJAR & MENGAJAR DARI RUMAH..?

Kerap sangat ibu bapa komplen tak dpt sediakan internet yg cukup dan kuat utk anak belajar di rumah. Guru-guru pun kadang jenuh nak mengajar bila tiada internet yg cukup,.

Memang ada byk pilihan dipasaran utk dapatkan pakej internet. Tapi, hati-hati jenis yg byk kuota atau so called claim “unlimited” tapi capped speed. Ada pula yg tak bagi hotspot. Nak hotspot kena beli pass hotspot pula. Dah beli, tak boleh pun hotspot. Ini yg paling sedih. Mgkin kuota tak cukup atau limited device kot. Sy tak pasti, tp mmg pernah cuba bantu customer sebegini.

And now, kita punyai pilihan.
Tak salah kan mencuba. Mana tau anda puas hati.

Mai sini sy dedahkan teknik untuk mencuba. Cara ini paling tak disukai dealer lain. Tapi, sy nak bantu. Sy dedahkan sikit cara ni.

Mcm mana dengan RM10 jer tapi anda dpt mencuba simkad beserta data 2GB full speed @ full hotspot? Ya, RM10 siap free pos dan siap 2GB data high speed yg blh hotspot sepenuhnya.

LANGKAH 1 : Layari http://buynow.onexox4u.com
LANGKAH 2 : Pilih ONEXOX Prepaid & Sign Up Now
LANGKAH 3 : Topup / Welcome biarkan kosong je.
LANGKAH 4 : Pilih nombor, dan isi maklumat diperlukan.
LANGKAH 5 : Check Out, cuma RM10. Free Pos.

Tunggu simkad dihantar terus kerumah anda! Bila dh sampai simkad, buat self-registration melalui BlackApp. Manual disediakan dlm parcel.

Slps simkad aktif, anda boleh dail *150# dan pilih internet, dan pilih data standard 2GB sehari RM5. Atau cara lain, blh sms code “DATA FATD2” dan sms ke 22111. Jangan risau, dlm simkad tu mmg dah ada nilai kredit RM5.30. So cukup lah redeem 2GB data utk 24jam.

24 JAM MASA KRITIKAL MENCUBA

Masa ni lah anda guna utk test speed, dan juga test kerja2 upload download, test zoom, test youtube, dll. Ingat, 24jam ini anda test lah pagi ptg siang malam. Test juga multiple device, hotspot atau masukkan modem jika ada.

JIKA OK, DAN PUAS HATI, baru lah wasap saya, dan sy akan upgredkan ke pakej 44GB atau 100GB untuk anda!

So, dengan rm10 anda dh boleh mencuba pakai simkad ONEXOX ni. Tak risau lah habis duit kan kalau tak puas pakai. Cuba jer dulu kan. Sa-puloh ringgit, mana tau blh ubah kehidupan anda sekeluarga.

Ini wasap sy jika nak upgred ke 44/100GB :
http://wasap.my/60106111178/upgred100GB

“Selamat Menjalani Ibadah Menuntut ILMU dan Menyampaikan ILMU” 😊

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *